Hoe kan je tickets via onze supportersclub bestellen?

* Via ons forum 
* Via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (=> Naam, leeftijd en wedstrijd vermelden)
* Via telefoon op nummer 0476/737758 (De President, deze optie raden we zoveel mogelijk af)

Ben je iemand die nog nooit is meegeweest, dan moet je me ook een kopie van je identiteitskaart, zowel voor- als achterzijde, bezorgen met daarbij alle gegevens (naam, adres, geboortedatum telefoonnummer en e-mailadres).

De betaling dient zo snel mogelijk te gebeuren (liefst 2 weken voor de match! Check onze deadline op de frontpage of op het forum), daar we niet voor iedereen tickets kunnen voorschieten. Als je besteld voor de 2 weken-limiet dan mag je zeker zijn van je tickets. Bestel je erna dan kunnen we je niet beloven, dat we nog aan tickets kunnen geraken.

Hou wel rekening met de aard van de match, een topper is sneller uitverkocht (de laaste topmatchen waren meestal rond de 6 weken voor de aanvang van de match uitverkocht) dan een gewone match en voor sommige uitmatchen zijn er combi-regelingen. Soms zullen er veel te weinige tickets voorhanden zijn voor uitmatchen dan wordt er rekening gehouden met het puntensysteem.

De betaling dient te gebeuren via: 320-0452546-14 ==> Zonder betaling heb je geen zekerheid betreffende je ticket!

Indien je een ticket besteld en door één of andere reden kan je niet komen, dan dien je het ticket te betalen, tenzij we het nog kwijt geraken ter plekke of aan iemand op de bus.