Onze supportersclub heeft het levenslicht gezien nadat ikzelf (Ben Quirijnen) het moe was om altijd met de auto naar Standard te rijden en steeds vergezeld werd door zatlappen zoals Thiery P., Fenn L., Seppe W., Gretel U. en Rob B. Na een seizoen van alcoholloze avonden was de maat echter vol en ben ik samen met Thiery P. op zoek gegaan om de Standard-supporters uit onze regio te verenigen in een club. Dit resulteerde in het bonte gezelschap (het bestuur genaamd), dat bestond die tijd uit Ben Q., Thiery P., Johny M., Den Diel, wijlen Mario en Katrien.

Op de magische zondag van 12 November in het jaar 2000 is dan eindelijk de echte aftrap van onze club gegeven en werd hij tot Royal Standard "De Kempen" gedoopt. Naderhand is de club gestaag gegroeid en met vallen en opstaan geworden tot wat het nu is, namelijk een middelgrote club met 128 abonees en 165 leden.

Verder wil ik iedereen danken die de club gemaakt heeft tot wat ze vandaag is, en met een speciale vermelding voor de admin-girls, de beerboys, mijn persoonlijke chauffeurs, de Webby (was ik verplicht om te melden anders sloot hij de boel ;o) ) en alle andere mensen die een bijdrage hebben geleverd aan de groei van onze club. Alsook alle leden voor het vertrouwen dat ze in onze club stellen!

PS: De structuur van onze club is een "gezonde" dictatuur met de nodige rechterhanden om mij te beschermen (waarvoor ik hen ook dank).