Lidmaatschap

Het jaarlijks lidgeld bedraagt 10€. Indien u lid wilt worden of meer info wenst kan u de voorzitter, Ben Q., contacteren via het forum.

Tickets / abonnementen

Voor alle uit, thuis, Europese en bekermatchen gaan wij op voorhand tickets kopen voor onze leden. Deze kunnen dan afgehaald worden bij de president in Mol, in de Cubana voor vertrek of in de bus bij aankomst aan het stadion.

Abonnementen zijn 10 tot 55 euro goedkoper voor leden van officiële supportersclubs. Wij halen de abonnementen voor onze leden af op Sclessin.

Voor de uitwedstrijden met een beperkt aantal tickets (Brugge, Genk, Anderlecht) geldt volgend principe: We bekijken de lijst van de busreizen en wie het meeste punten heeft verzameld, heeft het eerste recht op tickets. In de heenronde gaan we hierbij terug tot vorig seizoen. In de terugronde bekijken we de cijfers van de heenronde.
Let op: De voorrang voor trouwe leden geldt wel slechts tot 10 dagen voor de match. Wie dan nog niet gereserveerd heeft, verliest zijn voorrang en vanaf dan hanteren wij het principe: Wie eerst komt, eerst maalt.

Abonnementsprijzen 2021 - 2022

Bus

Studenten en -18 jarigen kunnen aan de prijs van 8€ met de bus mee, anderen betalen 10€. Op de bus kan aan de zeer democratische prijs van 1€ per consumptie en 20€ voor een volledige bak gerstennat uit het Luikse Jupile uw dorst gestild worden.

Er is niet enkel een opstapplaats in Mol, maar ook in Lommel, Kerkhoven, Leopoldsburg, en Paal (op verplaatsing ook nog Wommelgem of Kessel-Lo indien we er voorbij komen).

Ledenaantal

De afgelopen seizoenen hadden wij gemiddeld ongeveer 170 leden. (afkomstig van overal in Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant en zelfs van onze Noorderburen.