Pagina 1 van 1

Preud'homme blijven of bondscoach?

Geplaatst: di dec 04, 2007 10:07 pm
door hellsie
Gewoon schoon bij ons blijven zou ik zeggen. Of op zijn minst Eric Gerets als vervanger...
De bond moet maar eens voor een buitenlander gaan...

Geplaatst: di dec 04, 2007 10:17 pm
door Silke
Ge hebt weer groot gelijk mijn mentor !

Geplaatst: di dec 04, 2007 10:19 pm
door bogie
Wie kan er beter trainer zijn op standard dan de publiekslieveling Preudhomme genaamd. Geen mens die het reilen en zeilen (van onder tot boven) van standard beter kent dan laatstgenoemde. In moeilijke situatie vorig jaar het heft overgenomen en dan nog een schitterend seizoen presteren. Wie doet het hem na?
Nu als eerste jaar aan de competitiestart begonnen bij Standard en qua spel heb ik om eerlijk te zijn de laatste jaren nooit beter gezien.
(Vroeger altijd met lange bal, nu tenminste voetballend tot aan de goal.)
En wat betreft Belgische ploeg: De bond zou hem maar al te graag inlijven omdat ze zijn kwaliteiten kennen, maar hij is nu eenmaal een Standardman in hart en ziel. Hopelijk blijft dit zo.

Einde pleidooi.

Geplaatst: wo dec 05, 2007 12:53 am
door Headhunter
Ik zou liefst MPH bij ons zien blijven... kent idd de club en ondanks zijn soms rare tactische kronkels schat ik hem vrij hoog in als coach. Zou trouwens ook niet meteen een vervanger kunnen noemen. Gerets? Hellsie zou da natuurlijk wel willen, maar heeft al paar keer bedankt dus moet voor mij nie per se.
Voor de rest kan ik niet meteen een naam bedenken. Wie heeft er voorstellen? :D

Geplaatst: wo dec 05, 2007 1:06 am
door Dawson
en toch voel je dat hij weggaat vindk...enerzijds de bond die vde kotsbeu zijn omdat het nu eenmaal een ongelooflijk ambetante vent is die ook nog es niks gepresteerd heeft en overbetaald is..met MPH zouden ze een 2-talige coach binnenhalen die zo'n beetje in gans belgië gerespecteerd wordt..
anderzijds hebde bij standard LD die 'niks id weg ga leggen' en MPH die 'niet a priori neen zegt'..ook al is voor de meeste sdl-supporters de nationale ploeg een noodzakelijk kwaad, voor MPH zal het als een grote eer aanvoelen om de nationale ploeg te gaan coachen.
ik denk dat hij eind seizoen standard verlaat..alternatieven hebk ni zo direct..binnen belgië zie ik niemand, hollanders liggen moeilijk (remember bossie) omwille vd taal, zal dus een portugese of franse coach worden zeker?

Geplaatst: wo dec 05, 2007 7:54 pm
door sergiosigurvinson
Michel moet zolang mogelijk bij ons blijven.
Ook al is bondscoach worden het hoogst bereikbare voor een Belgische trainer.
Maar waarom zou hij gaan?
Hij heeft zich tweemaal kandidaat gesteld of was als kandidaat aangesteld door anderen om de hoogste functie uit te voeren in het Belgische voetbal. In beide gevallen had hij veranderingen kunnen doorvoeren.
Michel is een Standard-man met organisatorische kwaliteiten, met een uitstraling en een naam in België en in Europa. Dit alles kon hij gebruiken om in onze competitie het een en het ander om te vormen. Maar dan was zijn macht te groot en dit zou kunnen afstralen naar Standard of toch op zijn minst gevolgen kunnen hebben voor Standard, ten nadele van Brugge en Anderlecht.
Deze 2 posten waren veilig. Bondscoach worden is de meest onveilige baan, vanaf dag één is ene of de andere wiewa aan de poten van je stoel aan het zagen. Na één jaar hou jij het voor bekeken of houden de anderen het voor bekeken. Waar moet Michel dan naar toe? Naar het buitenland.
Men heeft dan wat men wil. Iemand die Standard beter had kunnen maken is volledig uit de weggeruimd.

Geplaatst: zo dec 09, 2007 4:22 pm
door sergiosigurvinson
HJet ziet er goed uit. De kansen dat Michel bij ons blijft stijgen met de dag. De KBVB kiest, en terecht, voor René V. Gerets voelt zich zeer goed in Marseille, en beseft dat hij de ploeg beter laat spelen, stilaan resultaten bijelkaar aan het sprokkelen is en helemaal niet weigerachtig staat tegenover een verlengd verblijf.

Geplaatst: ma dec 10, 2007 3:00 pm
door bogie
Inderdaad, de bond maakt een goede keuze. Laat die kerel maar verder aan zijn ploeg bouwen. Allemaal jonge gasten die het nog ver kunnen schoppen.
En ideaal voor Standard, kans is met minstens 90% verkleind dat PDH naar nationale ploeg zou verhuizen.