Correctie, de voorverkoop van de abonnementen loopt af op woensdag 26/2 ipv 19/3!! Let er op!

 

Met een nieuw punten record in de Jupiler league kunnen we nu reeds van start gaan met de verkoop van PO1 abonnementen. Dus al wie een abonnement wenst om onze helden richting een 11ste titel te ondersteunen moet enkel het onderstaande opvolgen!

Voor het bestellen van een abonnement (ook nieuwe abonnees kunnen overal in het stadion terecht, behalve in A3 tot F3 en B2/C2 zijn uitverkocht!) in Po1 zijn er 2 verschillende mogelijkheden:

1) Via een zitdag, en die zijn gepland op zaterdag 15 februari (tussen 17h en 20h) en woensdag 19 februari (tussen 20h en 21h)  in café Cubana, daar kunnen zowel de abonnees als de niet abonnees terecht met het bestellen/betalen van hun (nieuw) abonnement.

2) Of via overschrijving op rekeningnummer 320-0452546-14 en dit voor dinsdag 26/2. Indien u uw verlenging doet via een overschrijving gelieve dan ook een mail met bevestiging door te sturen! Nieuwe abonnementen dienen hun (voor)naam, adres , geb datum en ID-nr (NIET het rijksregister nr) door te geven.

In beide gevallen dient (uiteraard) het correct bedrag betaald te worden, hou er ook rekening mee dat banktransacties enkele dagen in beslag kunnen nemen.
Gelieve je huidige abonnement niet weg te werpen, dit wordt opnieuw opgeladen en heeft dus nog dienst om binnen te geraken in de PO1.
Voor leden van onze club geldt tarief 2 en voor nieuwe abonnees geldt tarief 3, de prijzen kan u terug vinden op de onderstaande link in de rubriek ticketing. Voor de nieuwe abonnees die dit seizoen nog geen lidgeld hebben betaald, vragen wij ook 5€ lidgeld zodat wij de nodige acties kunnen borgen.

http://www.standard.be/nouvelles-2/lire/~abonnementencampagne-voor-play-off-1.htm?lng=nl#.UvouUqyYaUk

Greetz

Ben

Supra 't Winkeltje