Info betreffende de abonnementen campagne 2013-2014

Het is weer zover, de abonnementencampagne binnen onze club wordt vanaf heden op gang gefloten. We weten dat in het huidige klimaat het niet evident is om onze club zomaar te steunen nu dat zij geregeerd wordt door een wereldvreemde 'voorzitter'. Maar toch willen wij iedereen vragen om toch onze spelers en onze club in deze zeer moeilijke tijden te steunen (RD krijgen we er wel op een andere manier klein!).
De tarieven van de abonnementen voor het nieuwe seizoen 2013-2014 werden met +/- 10% verhoogt in vergelijking met de voorgaande jaren.
Het lidgeld voor volgend seizoen zal ook nu weer 10€ bedragen, dit geldt voor zowel de abonnees als voor de niet abonnees!

De voorrang periode voor het verlengen van de abonnementen loopt tot en met woensdag 19 juni!


Praktische regeling voor de abonnementen
Eerst en vooral willen we een duidelijk onderscheid maken tussen de verlengingen en de nieuwe abonnementen.

- De nieuwe abonnementen: Ook dit jaar zullen der nog genoeg plaatsen zijn om al de gegadigden een abonnement te bezorgen, ook voor de populaire plaatsen zullen er een aantal vrijkomen, let wel op dat daar de regel geldt eerst komt eerst maalt.
Betreffende de betalingen van de abonnementen gelden dezelfde regels als bij het verlengen van de abonnementen, dus zie hieronder!


- De verlengingen: Je abonnement verlengen kan op 2 verschillende manieren.


a) Via een zitdag (deze zullen 4x plaatsvinden). En dit op dondardag 6 juni (20h-21h), woensdag 12 juni (20h-21h), zaterdag 15 juni (19h30-20h30) en op woensdag 19 juni (20h-21h). Telkens in Café Cubana. Uiteraard kan er op dat moment enkel cash betaald worden.


b) Via mail en overschrijving. Je dient een mail te versturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met de volgende gegevens: naam, volledig adres, id-nr, geboortedatum, plaats van abonnement (dit geldt voor iedereen!!!) en of je al dan niet met de bus wenst mee te rijden. Gelijktijdig dien je op de volgende rekeningnr 320-0452546-14 het bedrag van het gewenste abonnement(en) te storten (+ 10€ lidgeld per persoon).

Op ons forum in de topic verlengingen/nieuwe abonnementen 20013-2014 kan je steeds de stand van zaken volgen, indien opmerkingen aanpassingen… Just shoot!

Tot slot melden wij u ook dat bus en/of bier prijs hetzelfde blijft als vorig seizoen!

Caf