Wijziging!!!! De zitdag van deze avond wordt een half uur verlaat en gaat door van 19h tot 20h!!

 

Voor het bestellen van abonnementen (ook nieuwe abonnees kunnen in alle vakken terecht voor een nieuw abonnement!) in Po1 zijn er 2 verschillende mogelijkheden:

1) Nu donderdag 14 maart (tussen 20h en 21h) en volgende dinsdag 19 maart (tussen 19h en 20h)  is er een zitdag in café Cubana, waar zowel de abonnees als de niet abonnees terecht kunnen met het bestellen/betalen van hun abonnement.

2) Of via overschrijving op rekeningnummer 320-0452546-14 en dit voor dinsdag 19 maart. Indien u uw verlenging doet via een overschrijving gelieve dan ook een mail met bevestiging door te sturen! Nieuwe abonnementen dienen hun (voor)naam, adres , geb datum en ID-nr (NIET het rijksregister nr) door te geven.

In beide gevallen dient (uiteraard) het correct bedrag betaald te worden, hou er ook rekening mee dat banktransacties enkele dagen in beslag kunnen nemen.

Gelieve je huidige abonnement niet weg te werpen, dit wordt opnieuw opgeladen en heeft dus nog dienst om binnen te geraken in de PO1.

Voor leden van onze club geldt tarief 2 en voor nieuwe abonnees geldt tarief 3, de prijzen kan u terug vinden op de onderstaande link in de rubriek ticketing. De prijzen zit 1/3 van je huidige abonnement en dezelfde als die van vorig jaar!

http://standard.sudpresse.be/ticketing/venir-voir-un-match/tickets-abonnements.htm?lng=fr

De kalender voor de PO's zal volgende week maandag op onze site verschijnen!

Caf