vs

 

 

We hebben goed nieuws en minder goed nieuws betreffende de finale. Eerst het goede… Iedereen kan de finale bijwonen in het Koning Boudewijn stadion!! Het slechte nieuwe is dat al diegene die een ticket hebben besteld maar geen Golden (= abonnee) of Red card in hun bezit hebben, deze vandaag nog in orde moeten maken.

Dus iedereen die geen abonnement heeft maar toch een ticket heeft besteld dient vandaag tussen 19h en 21h langs te komen in café Cubana om zich te registreren (dus je ID kaart mee brengen is een noodzaak!) . Het is enkel mogelijk om dit vandaag in orde te brengen (morgen gaan de tickets onherroepelijk in de vrije verkoop), dus kan je zelf niet langs komen stuur dan iemand anders op pat.

We willen ook nog meegeven dat dit een serieuze geste is van Standard uit, normaal gezien werden er enkel tickets verkocht aan Golden/Red Card members die geregistreerd waren voor de start van de verkoopt! Zij die hun kaart komen registreren dienen dit ook onmiddellijk te betalen (indien nog niet gebeurd), enkel ticket 25€, ticket + bus 40€ (32€ studenten) of ticket + bus + bier 55€ (40€ student)! Vanaf betaald + geregistreerd is je ticket 100% gegarandeerd! Voor ons Hollandse vrienden, gelieve een copy van je ID-kaart door te mailen…

 

Tot slot, nog enkel praktische afspraken… Voor zij die niet met de bus meerijden, de tickets kunnen donderdag avond tussen 19h en 20h afgehaald worden in café Cubana.

Voor zij die met de bus meerijden, dit zijn de vertrektijden:

Cubana: 15h30 (15 min voor vertrek aanwezig zijn!)

Kroon: 15h45 (15 min voor vertrek aanwezig zijn!)

Leopoldsburg: 16h05

Paal: 16h20

 

Indien vragen of opmerkingen, shoot!


Voor de niet abonnees:

REGISTEREN = TICKET

NIET REGISTREREN = GEEN TICKET

Supra 't Winkeltje