VS

Laatste wijziging op 27/2!

Update 27/2

We hebben nog steeds geen nieuws betreffende extra tickets voor de finale ontvangen vanuit Luik, dus de zitdag van morgen gaat niet door!

 

Al diegene die nog geen ticket hebben en er nog eentje wensen te bestellen kunnen dit nu via mail doen, wij zullen dan de correcte selectie doe.

 

In deze mail dien je het volgende te door te geven:

- Naam, adres en geboortedatum van al diegene die meerijden.

- Het vak naar keuze (zie hieronder).

- En of je al dan niet met de bus mee te rijden.

 

Wij houden jullie dan verder op de hoogte, zoals het er nu naar uit ziet denken we dat we zo goed als iedereen kunnen verder helpen.

 

 

Beste Leden,

Zoals iedereen ondertussen reeds wel zal weten spelen wij op zaterdag 17 (20h45) maart de finale van de beker van België tegen Genk in het Koning Boudewijn stadion te Brussel.

Aangezien dat Standard nooit het aantal tickets kan krijgen dat ze nodig hebben om al hun supporters tevreden te stellen, dienen ook wij zich daar naar te schikken en kunnen we spijtig genoeg reeds nu melden dat we niet iedereen kunnen verder helpen.

Toch kunnen we melden dat we normaal gezien +/- 150 tickets (= het aantal abonnementen) zullen krijgen! Deze 150 tickets zullen verdeeld worden over +/-130 tickets + bus (op aanraden van Standard) en +/-20 losse tickets (dus met auto, trein…).

Hoe gaan deze nu verdeeld worden? Enkel via zitdagen in café Cubana!

Deze zitdagen zullen plaats vinden aanstaande zondag 18 februari (tussen 15h en 17h) en volgende week woensdag 21 februari (tussen 19h en 20h) in café Cubana. Op beide dagen kunnen ENKEL abonnees zich komen inschrijven. Inschrijvingen voor vrienden, familie, den bakker van op den hoek worden niet toegelaten zolang ze geen abonnement op Standard hebben!

Op woensdag 28 februari (tussen 16h en 18h) zullen dan weer de resterende plaatsen verkocht worden, wij verwachten dat dit tussen de 20 en de 40 plaatsen zullen zijn, maar garanties hierover kunnen wij spijtig genoeg niet geven!

Deze tickets zullen op hun beurt verdeeld onder de volgende criteria:

19h00: iedereen die langer dan 5 jaar (actief) lid is geweest.

19h15: iedereen die de laatste 2 jaar een actief lid is geweest.

19h30: iedereen die lid is.

19h45: vrije verkoop (de kans lijkt me klein dat er dan nog tickets zullen zijn)

 

Om het onszelf een beetje makkelijk te maken hebben wij besloten dat IEDEREEN reeds het volledige bedrag dient te betalen. Dit wil zeggen dat zowel het ticket, de bus als de drank (enkel het bier) bij inschrijving dient betaald te worden. Dit maakt het voor iedereen een stuk makkelijker!

De ticketprijzen zijn de volgende:

Tribune 3 :

Midden centraal: € 60

Midden: € 45

Lateraal: € 35

 

Tribune 4 :

Vakken A tot H: € 25

Vakken I tot V: € 25

 

Bus: 15€ ( studenten, 7€)

Bus + drank: 30€ (studenten, 15€)

 

De vertrekuren worden later nog medegedeeld (vermoedelijk rond  15h30).

 

Indien nog vragen, shoot!

Greetz

RSDK

Caf