Zoals jullie ondertussen wel zullen weten zijn de abonnementen voor PO2 gratis (en maar goed ook!) en dus mag elk abonnee 5 thuismatchen gratis en voor niets bijwonen.

Concreet wil dit zeggen dat wij er voor zullen voor zorgen dat elk abonnement (van binnen onze club) wordt opgeladen zodat jullie niets meer moeten doen om de thuismatchen bij te bijwonen.

Dit geldt echter niet voor alle abonnees omdat Standard besloten heeft om in T1, T3 en T4 de bovenste ring te sluiten. Dit zodat het stadion er toch een beetje gevuld uit ziet en er een betere sfeer zal heersen.

Dus iedereen die een abonnement op de 3de verdieping en toch een abonnement wenst te hebben (waar dan ook) moet dit even aan ons doorgeven zodat wij het nodige kunnen doen om dit in orde te brengen.

 

Wij beseffen echter maar al te goed dat slechts één op twee van onze abonnementen interesse gaat hebben om onze ploeg in PO2 te steunen. Aan hen vragen wij of het mogelijk is om hun abonnement af te staan aan de club zodat wij deze (gratis) kunnen uitdelen aan mensen die eens van een avondje Sclessin willen genieten, zo hebben wij ook de mogelijkheid om onze bus een beetje te vullen en de verliezen te beperken.

 

In normale omstandigheden zal er steeds een bus ingelegd worden! Iedereen kan zich hier voor inschrijven (ook diegene die nooit meerijden en eens van de voortreffelijke sfeer op de bus willen genieten) en dit zowel op ons forum ( http://www.rsdk.be/site/forum/) of via mail. Op dit moment zijn er slechts 2 datums van de 5 thuismatchen gekend en het tijdstip valt alvast zeer goed mee!

Zaterdag 8/4 om 20h30 tegen STVV

Vrijdag 19/5 om 20h30 tegen Lierse

 

Voor zij die alsnog aan een zeer schappelijke prijs een mini-abonnement wensen, hieronder de prijzen.

Tarief mini-abonnementen (voor alle vakken die open zijn):

Volwassenen: 30€

Junior (12-18), student (19-23), Senior (60 jaar en ouder): 15€.

Kinderen (-12ans): gratis

 

Indien vragen, shoot!

Supra 't Winkeltje