Allen,

Afgelopen vrijdag is er zoals jullie wel zullen weten geloot voor de Europese groepsfase. Zowel voor de uit als de thuismatchen zullen wij het nodige doen om jullie de nodige tickets/verplaatsingen te regelen.

De thuismatchen:

De thuismatchen worden op de volgende data gespeeld:

- Standard de Liège - RC Celta Vigo : donderdag  15 september, 21H05

- Standard de Liège - Panathinaïkos FC : donderdag 20 october, 19H

- Standard de Liège - AFC Ajax : donderdag 8 december, 21H05

Voor deze mooie affiches heeft Standaard ook nu weer aan zeer democratische prijzen mini-abonnementen voorzien. Deze kunnen vanaf heden besteld worden via het gekende mailadres of op ons forum mits overschrijvingen van het correcte bedrag op rekeningnr:  BE943200 4525 4614 (vermeldt er tevens ook bij indien je al dan niet met de bus wenst mee te rijden).

Voor diegene die liever cash wensen te betalen wordt er ook één zitdag georganiseerd, namelijk op donderdag  1 september van 19h tot 19h30 in café Cubana

Abonnementen kunnen besteld worden tot  en met maandag 5 september! Dit geldt zowel voor de abonnees als de niet-abonnees.

De prijzen van de abonnementen vind je terug op de onderstaande link

http://www.standard.be/service.php?module=library&action=get_file&target=633639&options=|lng:nl

De uitmatchen:

De thuismatchen worden op de volgende data gespeeld:

- AFC Ajax - Standard de Liège : donderdag 29 september, 19H

- Panathinaïkos FC - Standard de Liège : donderdag 3 november, 21H05

- RC Celta de Vigo - Standard de Liège : donderdag 24 november, 19H

Ajax: voor deze match is er een verplichte combi regeling, wij leggen dan ook een bus in. Inschrijven kan vanaf heden via mail of op ons forum, indien meer inschrijvingen dan gekregen tickets zullen de volgende criteria, abonnement, anciënniteit en aantal busritten bepalen wie er allemaal mee kan. Op dit moment gaan wij er vanuit dat we 50 tickets verkrijgen.

Hou er rekening mee, de match is om 19h en de bus zal dus tijdig (in de loop van de namiddag) vertrekken, een bezoek aan de stad zit er niet in wegens geen toestemming van de politie van Amsterdam en er wordt ook onmiddellijk na de match terug gereden.

Pana: voor deze match hebben wij gekozen om met Transavia vanuit Amsterdan richting Athene te vliegen.

Vertrek: woensdag 2 november 6h45, vluchtnr HV6867

Terug: vrijdag 4 november 11h50,   vluchtnr HV6868

Celta: voor deze match hebben wij gekozen om met Ryanair vanuit Eindhoven richting Porto te vliegen om vervolgens met een huur auto/busje naar Celta (150 km) door te rijden.

Vertrek: woensdag 23 november 14h05, vluchtnr FR7473

Terug: vrijdag 4 november 18h35,   vluchtnr FR7472

Voor beide matchen kunnen wij zowel tickets, verblijf als eventuele verplaatsingen ter plaatsen regelen, enkel de vluchten dien je zelf te regelen. Indien interesse graag een seintje!

 

Indien nog vragen, just shoot!

 

Greetz

RSDK

Supra 't Winkeltje