Beste leden,

Twee maanden na het winnen van de beker van België zijn we er weer om de abonnementencampagne binnen onze club op gang te fluiten!
De tarieven van de abonnementen voor het nieuwe seizoen 2016-2017 werden niet verhoogt in vergelijking met voorgaand jaar.
Het lidgeld voor volgend seizoen zal ook nu weer 10€ bedragen, dit geldt voor zowel de abonnees als voor de niet abonnees!

De voorrangs periode voor het verlengen van de abonnementen loopt tot en met zaterdag 25 juni!

Alle abonnees zullen een nieuw abonnement ontvangen!!!

Praktische regeling voor de abonnementen
Eerst en vooral willen we een duidelijk onderscheid maken tussen de verlengingen en de nieuwe abonnementen.

- De nieuwe abonnementen: Ook dit jaar zullen der nog genoeg plaatsen zijn om al de gegadigden een abonnement te bezorgen, dit geldt wel niet voor de populaire plaatsen (D3 tot en en met F3, daar is de kans eerder klein om een nieuw abonnement te bekomen).
Betreffende de betalingen van de abonnementen gelden dezelfde regels als bij het verlengen van de abonnementen, dus zie hieronder!


- De verlengingen: Je abonnement verlengen kan op 2 verschillende manieren.


a) Via een zitdag (deze zullen 3x plaatsvinden). En dit op woensdag 8 juni (19h-19h30), zaterdag 11 juni (19h30-20h30) en op woensdag 22 juni (19h-19h30). Telkens in Café Cubana. Uiteraard kan er op dat moment enkel cash betaald worden.


b) Via mail en overschrijving. Je dient een mail te versturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de volgende gegevens: naam, volledig adres, id-nr, geboortedatum, plaats van abonnement (dit geldt voor iedereen!!!) en of je al dan niet met de bus wenst mee te rijden. Gelijktijdig dien je op de volgende rekeningnr BE943200 4525 4614 het bedrag van het gewenste abonnement(en) te storten (+ 10€ lidgeld per persoon).

De tarieven vind je terug op de volgende link: http://www.standard.be/service.php?module=library&action=get_file&target=630340&options=|lng:nl

 

Op ons forum in de topic verlengingen/nieuwe abonnementen 2016-2017 kan je steeds de stand van zaken volgen, indien opmerkingen aanpassingen… Just shoot!

Tot slot, onze club zal op vrijdag 11 november haar 15de verjaardag vieren, dus noteer alvast deze datum in jullie agenda!!!

 

Greetz

RSDK

Supra 't Winkeltje