Beste leden,

Zoals jullie wellicht al weten zal play-off 2 gratis zijn voor al onze abonnees. Dit enkel tijdens de voorrangsperiode tot 26 maart.

Eens die termijn gepasseerd is, zullen dezelfde tarieven gelden als die voor de niet-abonnees.

Vanaf heden zal er een nieuw online platform (voor alle abonnees) in gebruik zijn waarmee het mogelijk zal zijn om abonnementen te vernieuwen, in dit geval voor play-off 2.

Belangrijke verduidelijking : om toegang te hebben tot dit nieuw platform om abonnementen te verlengen moeten jullie zich eerst kenbaar maken en een account aanmaken.

Deze account kan aangemaakt worden via de volgende link : http://indiv.themisweb.fr/0531/fListeManifs.aspx?idstructure=0531&lang=nl.

OPGELET : jullie moeten zich online registreren met de (identiteits)gegevens die gelinkt zijn aan zijn abonnement.

Daarna zal je een bevestigingsmail ontvangen (op het opgegeven e-mailadres). Het account zal definitief gevalideerd worden 10 minuten na de ontvangst van de mail. Als je al een online account hebt, zal jij direct toegang hebben tot het platform om abonnementen te verlengen met zijn inloggegevens.

Standard is er zich nog van bewust dat het systeem niet 100% werkt (bv meerdere abo’s per mail adres is momenteel nog niet mogelijk…) en daardoor kan iedereen waarbij het niet lukt alsnog zijn naam aan onze club doorgeven zodat wij het nodige dienen te doen om dit in orde te brengen!

Aangezien het voor ons als club (nog) niet mogelijk is om een overzicht te krijgen van al de abonnees die in onze club hebben verlengt vragen we aan jullie om ook naar ons een mailtje te sturen zodat wij hier een zicht op krijgen. Aan zij die niet naar de onderstaande matchen kunnen gaan kijken en hun abonnement aan de club willen uitlenen vragen wij ook om hun abonnement te verlengen en ons een seintje te geven, dit wordt enorm op prijs gesteld!

Voor de volgende matchen leggen wij alsnog een bus in indien voldoende inschrijvingen:
Zondag 10/04 (20h): Standard – Kortrijk (huldiging van de spelers voor hun beker winst!)

Vrijdag 22/04 (20h30): Standard – Moeskroen

Zaterdag 7/05 (18h): Standard - Waasland Beveren

Indien dit niet duidelijk is, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Greetz

RSDK

Supra 't Winkeltje