Hieronder vind je alle info over de finale!

Beste Leden,

Zoals iedereen ondertussen reeds wel zal weten spelen wij op zaterdag 19 maart de finale van de beker van België tegen Brugge/Gent in het Koning Boudewijn stadion te Brussel.

Aangezien dat Standard nooit het aantal tickets kan krijgen dat ze nodig hebben om al hun supporters tevreden te stellen, dienen ook wij zich daar naar te schikken en kunnen we spijtig genoeg reeds nu melden dat we niet iedereen kunnen plezieren.

Toch kunnen we melden dat we normaal gezien +/- 130 tickets (= het aantal abonnementen) zullen krijgen! Deze 130 tickets zullen verdeeld worden over 110 tickets + bus (op aanraden van Standard) en 20 losse tickets (dus met auto, trein…).

Hoe gaan deze nu verdeeld worden? Enkel via zitdagen in café Cubana!

Deze zitdagen zullen plaats vinden volgende week zondag 14 februari (tussen 15h en 17h) en woensdag 17 februari (tussen 19h en 20h) in café Cubana. Op beide dagen kunnen ENKEL abonnees zich komen inschrijven. Inschrijvingen voor vrienden, familie, den bakker van op den hoek worden niet toegelaten zolang ze geen abonnement op Standard hebben!

Op zondag 21 (tussen 16h en 18h) april zullen dan weer de resterende plaatsen verkocht worden, wij verwachten dat dit tussen de 20 en de 40 plaatsen zullen zijn, maar garanties hierover kunnen wij spijtig genoeg niet geven!

Deze tickets zullen op hun beurt verdeeld worden over enkele criteria, en deze criteria zijn de volgende:

16h00: iedereen die langer dan 5 jaar (actief) lid is geweest.

17h30: iedereen die de laatste 2 jaar een actief lid is geweest.

17h00: iedereen die lid is.

17h30: vrije verkoop (de kans lijkt me klein dat er dan nog tickets zullen zijn)

Om het onszelf een beetje makkelijk te maken hebben wij besloten dat IEDEREEN reeds het volledige bedrag dient te betalen. Dit wil zeggen dat zowel het ticket, de bus als de drank (enkel het bier) op bij inschrijving dient betaald te worden. Dit maakt het voor iedereen een stuk makkelijker!

De ticket prijzen zijn nog niet bekend en worden onmiddellijk door gemaild vanaf de bekendmaking:

Bus: 11€

Bier: 14€ (studenten 10€)

Indien nog vragen, just shoot!!!

Greetz

RSDK

Caf