Slechts enkele dagen na het behalen van een Europees ticket is het weer zover, de abonnementencampagne binnen onze club wordt vanaf heden op gang gefloten!
De tarieven van de abonnementen voor het nieuwe seizoen 2015-2016 werden niet verhoogt in vergelijking met voorgaand jaar.
Het lidgeld voor volgend seizoen zal ook nu weer 10€ bedragen, dit geldt voor zowel de abonnees als voor de niet abonnees!

De voorrangs periode voor het verlengen van de abonnementen loopt tot en met zaterdag 27 juni!

Alle abonnees zullen een nieuw abonnement ontvangen!!!

Praktische regeling voor de abonnementen
Eerst en vooral willen we een duidelijk onderscheid maken tussen de verlengingen en de nieuwe abonnementen.

- De nieuwe abonnementen: Ook dit jaar zullen der nog genoeg plaatsen zijn om al de gegadigden een abonnement te bezorgen, dit geldt wel niet voor de populaire plaatsen (D3 tot en en met F3), daar is de kans eerder klein om een nieuw abonnement te bekomen.
Betreffende de betalingen van de abonnementen gelden dezelfde regels als bij het verlengen van de abonnementen, dus zie hieronder!


- De verlengingen: Je abonnement verlengen kan op 2 verschillende manieren.


a) Via een zitdag (deze zullen 4x plaatsvinden). En dit op woensdag 10 juni (19h-19h30), zaterdag 20 juni (19h30-20h30) en op woensdag 24 juni (19h-19h30). Telkens in Café Cubana. Uiteraard kan er op dat moment enkel cash betaald worden.


b) Via mail en overschrijving. Je dient een mail te versturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met de volgende gegevens: naam, volledig adres, id-nr, geboortedatum, plaats van abonnement (dit geldt voor iedereen!!!) en of je al dan niet met de bus wenst mee te rijden. Gelijktijdig dien je op de volgende rekeningnr 320-0452546-14 het bedrag van het gewenste abonnement(en) te storten (+ 10€ lidgeld per persoon).

De tarieven vind je terug op de volgende link:


Op ons forum in de topic verlengingen/nieuwe abonnementen 2015-2016 kan je steeds de stand van zaken volgen, indien opmerkingen aanpassingen… Just shoot!

Supra 't Winkeltje