Na een zeer zwakke start zijn we eindelijk (een beetje) op toerental geraakt om hopelijk te schitteren in de PO’s. Daarom hopen wij massaal op jullie steun om ons team te laten stunten tegen die gedrochten uit A’lecht en Brugge!

Voor het bestellen van een abonnement (ook nieuwe abonnees kunnen overal in het stadion terecht, behalve in de vakken A3 tot F3 deze zijn uitverkocht!) in Po1 zijn er 2 verschillende mogelijkheden:
1) Via een zitdag, en die zijn gepland op zaterdag 14 maart (tussen 19h en 20h) en op donderdag  19 maart (tussen 19h en 20h)  in café Cubana, daar kunnen zowel de abonnees als de niet abonnees terecht met het bestellen/betalen van hun (nieuw) abonnement.

2) Of via overschrijving op rekeningnummer 320-0452546-14 en dit voor dinsdag 19 maart. Indien u uw verlenging doet via een overschrijving gelieve dan ook een mail met bevestiging door te sturen! Nieuwe abonnementen dienen hun (voor)naam, adres , geb datum en ID-nr (NIET het rijksregister nr) door te geven.

 

In beide gevallen dient (uiteraard) het correct bedrag betaald te worden (zie bijlage), hou er ook rekening mee dat banktransacties enkele dagen in beslag kunnen nemen.
Gelieve je huidige abonnement NIET weg te werpen, dit wordt opnieuw opgeladen en heeft dus nog dienst om binnen te geraken in de PO.
Voor leden van onze club geldt tarief 2 en voor nieuwe abonnees geldt tarief 3, de prijzen kan u terug vinden op de onderstaande link in de rubriek ticketing. Voor de nieuwe abonnees die dit seizoen nog geen lidgeld hebben betaald, vragen wij ook 5€ lidgeld zodat wij de nodige acties kunnen borgen.


De tarieven kan je terug vinden op de volgende pagina:

http://www.standard.be/nouvelles-2/lire/~ticketing-play-off-1.htm?lng=nl#.VQJcaOl0yUl

Caf