1) Voor de verplaatsing naar Feyenoord (donderdag 2/10, 19h) hebben wij het volgende voor jullie uitgewerkt:

- De bus vertrekt stipt om 15h15 in Lommel (Café De Kroon) om vervolgens naar Mol-Rauw (Café Cubana) te rijden, dit is de 2de en laatste opstapplaats en daar zal de bus om 15h30 vertrekken. Gelieve minstens 5 min voor vertrek aanwezig te zijn.

- Voor deze verplaatsing zijn er 2 mogelijke tarieven, tarief A: 55€ all in (30€ ticket, 15€ bus en 10€ drank) of tarief B: 45€ (ticket + bus), dit dient voor woensdag 1/10 op rekeningnr BE94 3200 4525 4614 of zondag op/aan de bus betaald te worden. Indien een betaling voor meerdere personen graag de namen en tarieven te vermelden.

- De lijst van de 50 gelukkige kan je terugvinden op ons forum.

Enkele regels opgelegd door de politie die door iedereen gerespecteerd moeten worden:

- Na de wedstrijd zullen we minimum 15 minuten moeten wachten alvorens het stadion te verlaten.

- Het is verboden om uit de bus te stappen met een alcoholische drankje, zowel voor als na de wedstrijd.

- Indien een aanhouding voor welke reden dan ook zullen de bussen niet wachten en zal de desbetreffende "supporter" (al dan niet na een nachtje cel) zelf zijn weg naar huis moeten zoeken.

2) Vanaf heden kunnen er ook losse tickets voor de thuismatchen tegen Sevilla en Feyenoord besteld worden. De prijzen variëren tussen de 23€ en 35€. Gelieve duidelijk al de namen (indien meerdere tickets) en geboorte datum er bij te vermelden en of je al dan niet met de bus wenst mee te rijden.

3) Voor nu zondag zijn er nog enkele plaatsen vrij op de bus. Onze club biedt ook nog 3 abonnementen (C2, 10€) in combinatie met de bus aan. Wie eerst komt eerst maalt...

Caf