- Aanstaande zaterdag spelen we omstreeks 18h thuis tegen het Chievo van Mpoku, deze match is gratis voor alle abonnees. In de onderstaande link vind je de nodige uitleg om gratis binnen te komen.

http://www.standard.be/nouvelles-2/lire/~de-rouches-tegen-chievo-verona-op-sclessin-zaterdag-16-juli.htm?lng=nl#.V4Ytuo9OKmR

- Nog een 10-tal dagen en de eerste match met belang komt er weer aan. Namelijk de supercup, deze match wordt op zaterdag 23/7 omstreeks 20h in Brugge gespeeld. Al wie interesse heeft om deze match live bij te wonen kan zich hiervoor nog inschrijven op ons forum of via mail. De inschrijvingen sluiten af nu zondag 17/7. Let op, voor deze match geldt een combi regeling, dus vertrekt (zoals alle uitmatchen) de bus in Café het Kruispunt te Eindhout (afrit Geel-Oost).

- De nieuwe abonnementen zullen verdeeld worden op donderdag 21/7 tussen 19h30 en 20h in café Cubana. Dit geldt enkel voor de leden die niet met de bus meerijden (deze abonnementen neem ik NIET mee op de zitdag). Ook op de dag van de 1ste thuismatch (19-21/8 tegen Charleroi) is het nog mogelijk om je abonnement aan de bus af te halen (ten laatste 20 min voor aanvang match). Indien beide dagen niet lukken, graag een seintje...

- Voor de verplaatsing naar Westerlo en de eerste thuismatch tegen Charleroi kan nu reeds ingeschreven worden op ons forum of via mail!

http://www.rsdk.be/site/forum/

- Ten slotte, voor de twijfelaars, er zijn nog steeds abonnementen te koop op Standard!

Greetz

RSDK

Caf